24 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Главният аспект за деня е съвпада на Меркурий и Уран в 11-тия градус на Телец.

Това са неочаквани новини, внезапно придвижване напред в ситуации, в които се чувствате „заседнали“. Може тези промени и новини да не са много приятни, дори да са стресиращи.

Този аспект дава нетърпеливост, избухливост, нервно напрежение. Това не е добър ден за срещи, разговори, договори. Не започвайте днес и утре нови проекти, писмени работи или други начинания – няма да се развиват гладко.

Внимателни бъдете при пътуване, шофиране и на излети в планината. Не предприемайте рискови преходи.

Денят е ефективен само до 14 ч. след това до 19 ч. Луната ще бъде без курс и не е желателно да вършите важни неща тогава, защото няма да получите добър резултат. Внимателно да се борави с машини, инструменти и електроприбори. Дори най-добре да не ги използвате в този интервал.

Важни послания ще има в часовете от 16 до 18 ч., забележете че ако проявите повече търпимост или отстъпчивост, ще получите добри резултати в следващите дни.

За утре не правете много амбициозни планове, денят няма да донесе

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.51 ч. – 19.07 ч.!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел