23 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня е твърде кратка, непременно обърнете внимание, че имаме период на Луна без курс от  10.21 ч. – 15.34 ч.  В този интервал не трябва да се предприемат важни действия, отменете срещи и разговори, защото няма да дадат необходимия резултат.

От сутринта до 10.21 ч. е добре да свършите това, което ще изисква повече сили и енергия.

След 15.34 ч. Луната вече навлиза в Лъв, но сключва нехармоничен аспект със Сатурн, затова настроението и тонуса няма да са на добро ниво. До 18.30 ч. ще се налага да се съобразявате с обстоятелства, които не може да промените.

Ако се чувствате още от вчера разсеяни, сънливи, меланхолични или дори плачливи, то причината е в Нептун, който днес вече е стационарен и тръгва в ретроградна посока за следващите няколко месеца, чак до края на ноември 2020 г. Неговата стационарност, която ще предизвиква споменатите състояние ще се усеща до края на седмицата. Само не попадайте в плен на болезнените спомени и на самосъжалението – това не върши работа, само ще изгубите още повече от своите сили.

Утре ни очаква крайна неефективен ден с Луна без курс и с ден без богатство. Не планирайте нищо важно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.21 ч. – 15.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв