23 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Интересен ден ни очаква, защото ще бъдат подложени на изпитания нашите чувства, взаимоотношения и воля.

Венера сключва напрегнати аспекти днес и утре на небето, което ще провокира редица събития и чувство на неудовлетвореност.

Особено много да се внимава с чувството за мярка, днес то лесно може да се изгуби. Не бъдете прекалено обгрижващи, защото ще се изтълкува като обсебване. Бъдете внимателни в харченето, в погълнатите количества храна и алкохол.

Особено важни са часовете от 15-18 ч., когато всички положени усилия ще отидат за доброто ви в бъдещи периоди. Заслужава си да проявите търпение, трудолюбие и воля, защото след това ще получите добри награди от съдбата.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв