23 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Дева. Днес и утре са чудесни продуктивни дни, в които положените усилия ще дават добри резултати.

Захванете се сега с всичко, което е изисквало търпение, последователност и концентрация.

Отличен ден за ходене по институции, оформяне на документи, за обучение, взимане на изпити и писане на доклади, изследвания, дипломни и курсови работи. Който има подобни ангажименти да се възползва от идващите дни до понеделник включително.

Дните на Девата са ни дадени за труд, за проява на грижа към ближните, за въвеждане на ред в документацията и дома.

Това са чудесни дни и за диети, прилагане на всичко научено свързано с укрепване на здравето. Започнете нов хранителен режим, опитайте полезни, натурални продукти, премахнете вредните съставки от храната си.

Разкрасителните козметични процедури също дават отлични резултати в дните на Дева и Везни. Събота и неделя Луната ще е във Везни, затова се пригответе. Сега Луната е в нарастваща фаза, затова може да правите процедури, които нещо до привнасят в организма и кожата и искате да се задържат. Например подхранващи и освежаващи маски, релаксиращи масажи.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел