23 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.52 ч. Слънцето вече преминава в зодия Лъв до 23 август. Веднага ще се усети смяната на енергетиката и на житейските теми. Нараства енергията, появява се повече за радост в живота ни. Можете вече спокойно да си отдъхнете от изминалите напрегнати 3 седмици от началото на юли.

Честито на всички от зодия Лъв, сега настъпва вашето време за изява и обновление, особено след като настъпи рождения ви ден.

Луната днес е все още в Овен, което ще придава още динамика и жизненост.

Активната част на деня е доста продължителна, до 19.30 ч.

Едва след 20 ч. може да настъпи чувство на умора, изтощение и затормозяване. Някои събития ще изискват търпение, а възрастните хора ще искат повече внимание.

Който още не е заспал след 22 ч. може внимателно да следи своите мисли и чувства, както и постъпващата информация, защото ще се ориентирате за предстоящи важни събития през следващите 2 седмици, които ще изискват повече усилия.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!