23 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сутринта в 8.54 ч. Слънцето е в точен напрегнат аспект към Уран.

Днес е последен лунен ден, утре настъпва новолуние във Водолей и китайската нова година. Ще настъпи годината на металическата мишка.

Не започвайте нищо ново, не предприемайте важни действия, защото те ще бъдат белязани с енергията на нестабилност и разрушение.

Нервната система през целия ден ще е силно превъзбудена.  Неочаквано Може да се получи обрат в решенията и събитията. Бързо може да възникнат раздразнение и противоречия, които трудно ще бъдат овладени.

Да се избягват всякакви конфликти и противопоставяния, защото проблемите бързо може да се разраснат и да тръгнат в разрушителна посока.

Добрата новина е, че в 15.08 ч. Венера и Юпитер са в хармоничен аспект. Оптимистичното и добронамерено въздействие на тези две планети ще изгладят недоразуменията възникнали от напрегнатото влияние на Уран. Пропуснатото и нереализираното ще бъде компенсирано с други положителни събития и дори материални придобивки.

Разчитайте на приятелска помощ, има вероятност да получите похвала или благодарност за извършени в миналото добрини, които сега символично ще се върнат към вас. Подходящо време е за приятелско общуване с близки и познати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел