23 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честито идване на астрономическата есен! Днес е силен, енергиен и същевременно мистичен ден. В 4.05 ч. настъпва есенното равноденствие, сега денят е равен на нощта.

От този ден нататък денят все повече започва да намалява. Сега се залага програмата за следващите три месеца до 22 декември, когато ще настъпи зимното слънцестоене.

Слънцето навлиза във Везни в 4.05 ч. рано сутринта и с това се отбелязва есенното равноденствие. Честито на всички представители на зодия Везни, сега идва вашето време за обновление и изява, особено след като настъпи рожденият ви ден.

Денят започва с Луна без курс до 10.55 ч. до тогава не започвайте важните си дела за деня. Ако можете да се усамотите поне за малко, да извършите някои енергийни упражнения, дихателни практики, да си направите планове за следващите три месеца, както и да си направите равносметка.

Сутринта в 9.49 ч. Слънцето е в точен съвпад с ретроградния Меркурий в първия градус на Везни. Денят ще е много динамичен и активен, внимателно си подбирайте дейностите и ангажиментите, защото може много да се изтощите накрая на деня.

Активната част на деня настава след 11 ч., когато Луната вече навлезе в Дева. В 15.06 ч. в Дева навлиза и Меркурий движейки се назад. Това е много характерна позиция за този период, защото означава, че взетите решения и дадени обещания до момента ще се променят, условията коренно ще се изменят и нищо от казаното няма да може да бъде спазено, бъдете подготвени за такива сюрпризи.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. -1 0.55 ч.!!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.