23 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва едва след 15.39 ч. До тогава сме в режима на нелогичното и дори хаотично протичане на времето, т.е. Луната ще бъде без курс, без мажорни аспекти с останалите планети.

Не се напрягайте да правите нищо важно, не започвайте нищо ново в този интервал. Трябва да бъдете особено внимателни във всичко, което вършите, защото може да станат големи грешки.

Венера и Уран са в точен напрегнат аспект в 12.41 ч., който ще даде важен емоционален оттенък на деня. Този аспект ще е активен до 27 септември. До тогава ще има доста изпитания в любовта и взаимоотношенията. Ще има противоречие между желанието за обвързване и личната свобода. Във връзки и партньорства, които не са устойчиви и хармонични може да настъпят сериозни противоречия и напрежения. Възможни са спорове, скандали и дори раздели. Затова ако искате да предотвратите подобни ситуации не трябва да избързвате с преценки и действия и не трябва да провокирате подобни настроения.

Не правете никакви козметични и естетични промени по външността си, защото няма да се харесате. Може дори да настанат усложнения.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Днес е подходящ ден за проявяване на финансова активност. Изчисленията са направени по специални формули от източната астрология.

Тези дни са: 23, 24, 25, 26 септември.

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05.06 ч. – 15.39 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел