23 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Преди обяд бъдете малко по-умерени, пазете си силите. От 7 ч. сутринта до 11ч. може някои събития да се развиват по-бавно от обикновено. Възможно е да се появят непредвидени ограничения и отлагания. Но всичко това ще има своето основание и дълбок смисъл, не се дразнете и не влизайте в конфликти.

Особено успешни ще са часовете след 14 ч. До края на деня се оставете да ви води интуицията, ако изпитвате към нещо страх или съпротива, по-добре го отложете или се откажете.

Днес в 10.51 ч настъпва есенното равноденствие и Слънцето преминава от Дева във Везни до 23 октомври. Веднага ще забележите новата енергетика.

Честито на всички от зодия Везни, сега идва вашето време за изява и обновление, особено след рождения ви ден. Проявете търпение и упоритост до рождения си ден, защото това са дни без енергия, ориентирайте се повече към приключване на започнати вече теми.

Денят е равен на нощта, настъпва астрономическата есен. Това е важна точка на смяна на сезоните. Днес е важно да си набележите цели и задачи, които ще са ви водещи през следващите три месеца до 22 декември, когато ще настъпи зимното слънцестоене.

За утре си направете планове едва след 12 ч., защото до тогава Луната ще бъде без курс и няма да има смисъл да влагате много усилия, защото резултатите ще се посредствени.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв