23 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Преди обяд бъдете малко по-умерени, пазете си силите. От 7 ч. сутринта до 11ч. може някои събития да се развиват по-бавно от обикновено. Възможно е да се появят непредвидени ограничения и отлагания. Но всичко това ще има своето основание и дълбок смисъл, не се дразнете и не влизайте в конфликти.

Особено успешни ще са часовете след 14 ч. До края на деня се оставете да ви води интуицията, ако изпитвате към нещо страх или съпротива, по-добре го отложете или се откажете.

Днес в 10.51 ч настъпва есенното равноденствие и Слънцето преминава от Дева във Везни до 23 октомври. Веднага ще забележите новата енергетика.

Честито на всички от зодия Везни, сега идва вашето време за изява и обновление, особено след рождения ви ден. Проявете търпение и упоритост до рождения си ден, защото това са дни без енергия, ориентирайте се повече към приключване на започнати вече теми.

Денят е равен на нощта, настъпва астрономическата есен. Това е важна точка на смяна на сезоните. Днес е важно да си набележите цели и задачи, които ще са ви водещи през следващите три месеца до 22 декември, когато ще настъпи зимното слънцестоене.

За утре си направете планове едва след 12 ч., защото до тогава Луната ще бъде без курс и няма да има смисъл да влагате много усилия, защото резултатите ще се посредствени.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!