23 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 4.55 ч. настъпва есенното РАВНОДЕНСТВИЕ. Слънцето вече навлиза във Везни до 23 октомври. Честито настъпване на астрономическата есен!

Денят е равен на нощта – точно по 12 часа. Това е силен, енергиен и вълшебен момент от годината от гледна точка на астрологията и езотеричните науки и практики. Символично този ден отразява баланса между нашия вътрешен  и външен свят, между тъмнината и светлината.

В този ден самите природни сили ни подкрепят да се обновим. Съществува поверие, че днес самият бог Слънце ще слезе на Земята и ще осъществи нашите желания.

Денят ще е много силен и знаков, особено до 17 ч. След това вече силно ще започне да се усеща нехармоничния аспект на Меркурий със Сатурн. Може да се почувствате изолирани, неразбрани. Не се разстройвайте ако някой се държи хладно или дистанцирано, оставете този момент да премине по естествен път, без излишни въпроси и инициативи от ваша страна. Имам моменти, когато трябва да се изчака. Този аспект ще е активен и в понеделник, когато и Луната е без курс, затова не правете големи планове за утре, занимавайте се само с най-най-необходимото и спешното.

И още нещо интересно, следете за важна информация и идея от 19-22 ч., слушайте всички внимателно в този интервал, дори в момента да сте убедени, че това не е подходящо за вас, след време  ще се окаже особено важно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!