23 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ни очаква напрегнат, емоционален и наситен със събития ден. Винаги, когато има ингрес – преминаване на планети от един знак в друг има динамика и събития.

Денят ще е характерен и с това, че днес Сатурн е в стационарно/директна фаза. Това ще бъде изпитание за нашата търпимост, воля и упоритост. Сатурн ще ни провокира с редица изпитания не само днес, но и в следващите дни. Може да имате усещане за прекалена тежест и отговорност. Добрата новина е, че някои неща, които са стояли като замръзнали до момента и не са се развивали, постепенно ще се задвижат.

Слънцето и Венера, които се срещнаха в точен съвпад в полунощ в последния градус на Везни, почти едновременно преминават в Скорпион.

Слънцето преминава в Скорпион в 13.37 ч. до 22 ноември. Честито на всички Скорпиони! Сега настъпва вашето време за събиране на сили и за изява, особено след настъпване на рождения ви ден.

Сутринта в 10.53 ч. Венера преминава в Скорпион до 16 ноември.

Повече за Венера в Скорпион прочетете ТУК

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира енергията на любовта и парите в живота си. Повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.