23 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 11 ч., не предприемайте важни за вас неща и не правете планове. До тогава времето ще е неудачно и непредвидимо, защото Луната ще е без курс. Подходящо е за уединение и почивка.

След 11 ч. вече започва активната част на деня, Луната вече преминава в Близнаци, въздушен и подвижен знак, който подпомага обучението, придвижването, пътуването и общуването.

Добрата новина поне е, че вече става много по-лесно общуването след ретроградността на Меркурий. Все още се намираме в конфликтната зона на напрегнатия аспект от вчера.

Рано сутринта в 7.52 ч. Слънцето от Везни преминава в Скорпион до 22 ноември. Честито на всички представители на този сериозен, силен и дълбок зодиакален знак. Настава сега вашето време за обновление и изява, особено след настъпването на рождения ви ден.

Знакът Скорпион, типично за неговият характер ще успее да ни „стресне“ със спешните житейски задачи, финансови казуси, притеснения от всякакъв характер. Скорпионът обича да изважда несъвършенствата на повърхността и да ни кара да работим по тях или поне да ги приемем, признаем и да се научим да се справяме. Следващият месец ще е точно такъв силен и трансформационен, още повече очакваме и две затъмнения едно лунно на 19 ноември в Телец и едно слънчево на 4 декември в Стрелец. Така че, настава време за работа и обновление не само за Скорпионите, но и за всички останали.

ВАЖНО! ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 0.00 ч. – 10.58 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел