23 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта е добре да се внимава с взаимоотношенията, защото се засилват емоциите и страстите и ако връзката е още неукрепнала може да се прибърза и да се  получи негативен ефект. Това важи както за личните така и за бизнес отношенията.

За партньорствата, които са от отдавна днес и в следващите три дни до понеделник включително ще има благоприятна енергия за заздравяване и подобряване на отношенията.

Само не забравяйте, че днес се намираме в лунна пауза от 7.36 ч. до 15.18 ч., затова не предприемайте важни стъпки и разговори. Вършете само най-спешното и необходимото.

Рано сутринта Луната е в съвпад със Сатурн и това ще даде отпечатък на настроението до 15 ч. В този период може да се чувствате без тонус и настроение. Не се претоварвайте с работа и негативни емоции и не общувайте с негативни личности. Погрижете се за здравето си,  движете се, спортувайте, приемайте свежа и витаминозна храна.

Продуктивната част на деня започва едва след 15.18 ч., когато Луната навлезе във Водолей. Много от ограниченията и забавянията до момента ще отпаднат и ще може да придвижите залежалата работа. Обърнете внимание на предложенията от приятели и съмишленици, направете си планове за събота. Отсега предупреждавам, че в неделя отново ни очаква цял ден на Луна без курс, затова за тогава не планирайте важни срещи и мероприятия, за да не останете разочаровани.

От днес Слънцето вече навлиза в Скорпион до 21 ноември. Точният ингрес е в 02.01 ч. през нощта. Честито на всички Скорпиони, след настъпването на рождения ви ден започва вашият хубав период на обновление и активизация.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.36 ч. – 15.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел