23 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вече се намираме в последния лунен ден преди оптимистичното и хармонично новолуние в Стрелец, което ни очаква.

Днес все още Луната е в Скорпион и е силно намаляваща. Това е отлична комбинация да направите едно енергийно и същевременно и на физически план пречистване и освобождаване. Не забравяйте и вълшебната и здравословна лунна диета, която точно днес трябва да се приложи, защото новолунието настъпва в полунощ на 24 ноември.

Така че, от каквото се освободите днес ще е много качествено и ефективно и ще е задълго.

Например ако днес направите лечебно гладуване и прочистване на организма и свалите половин или един килограм (при всеки организъм е различно) ще имате възможност дълго време да задържите отвоюването, ако не злоупотребявате, разбира се.

Внимавайте днес на кого какво казвате, особено ако сте решили да се разделяте. Убедете се, че действително точно това искате, защото после може да се окаже, че не може да върнете този човек в живота си отново.

И така, почистете, измийте, подредете си дома и работното място, за да може утре да посрещнете с отлично настроение едно хубаво новолуние.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС20.17 ч. – 22.17 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.