23 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хубави аспекти и все още с Луна в интуитивните и деликатни Риби.

От сутринта до 17 ч. е благоприятно време за комуникация, кратки пътувания, оформяне на договори и сделки.

Вечерта след 17 ч. се засилва влиянието на Нептун, подходящо време за творческа работа, уединение, почивка, духовни практики и медитации, грижа за здравето. Избягвайте да взимате решения тази вечер, защото може много да се подведете по емоциите и идеалистичните си представи, които нямат нищо общо с действителността. Може да изпаднете под влияние на собствените си илюзии.

Вечерта бъдете внимателни при приема на алкохол, лекарства и упойващи вещества, всичко ще действа в пъти по-силно и може да си нанесете сериозни поражения на здравето.

Който обича да следи за знаци от Вселената и Съдбата, да наблюдава късните вечерни часове от 22 до 24 часа, когато може да осъзнаете своите грешки и неправилни решения.

Това, което ще видите или почувствате първоначално може да ви притесни и разстрои, но после ще бъдете благодарни, че сте го осъзнали.

За вторник недейте да планирате важни срещи от 12.45 ч. – 17.06 ч. , защото времето няма да бъде ефективно, имаме Луна без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв