23 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До обедните часове е възможно да възникнат някакви ограничения и забавяния. Енергията ще е слаба,  ентусиазъм ще липсва. Препоръката е до 13 ч. да си щадите силите и да не се натоварвате с работа или неприятни преживявания. Отложете тези срещи и разговори, които ще ви изискват концентрация.

Следобед постепенно тези настроения се разсейват. Но все пак ще се налага да се преодоляват някои задължения и ангажименти, за които ще се изисква усилие.

Днес и утре е много важно да не се излезе от равновесие в сферата на взаимоотношенията.

Утре очакваме точен напрегнат аспект между Марс и Уран, който ще донесе много революционни и протестни настроения. Както на обществено-политическо ниво, така и в личните ни и бизнес отношения.

Нараства конкуренцията и противопоставянето на интересите. Нетърпението, раздразнението и прибързаността ще доведат до разруха. Трябва много да се внимава, ако не искате да разрушите постигнатото.

Напомняне: На 23 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 24 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 ноември и ще излезете от поста на 25 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел