23 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ



Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сутринта в 7.40 ч. настъпва пълнолуние в °1 на Близнаци. Темата на това пълнолуние ще е свързана с пътуване, образование, бизнес контакти, връзки с чуждестранни партньори. Рано сутринта се заемете с най-наложителното и трудното, защото ще имате достатъчно сили и енергия да го приключите бързо, заради активираната енергия по пълнолуние.

След 13 ч. до края на деня аспектите са напрегнати, може бързо да възниква раздразнение.

Пълнолунието е време, когато трябва да се рекламирате, да се постараете да сте повече „видими“. И, обратно, ако не се чувствате достатъчно мотивирани и информирани, стойте по встрани, защото ще са видни всички недостатъци.

Точката на пълнолунието ще събуди аспекта на Марс и Юпитер, който беше точен във вторник. Ако сте имали напрегнати житейски ситуации, особено по бизнес и самореализация, то сега може отново да станат видими същите обстоятелства.

ЛУННА ДИЕТА НА ПЪЛНОЛУНИЕ:

От сутринта на 23 ноември след 6.00 ч. до 6.00 ч. на 24 ноември сме на лунна диета! Храната да е свежа и плодово-зеленчукова. Избягвайте месо и всички храни с животински произход. Алкохолът е забранен, защото ще има силно токсично действие.

Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00:00-06:12 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!