23 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Като цяло денят до 17 ч. може да се окаже успешен и динамичен, само трябва деликатно да се избягват спорове и напрегнати ситуации.

Луната днес е все още в зодия Рак, затова са полезни всички дейности, които пряко или косвено засягат дома, семейството, роднините, имотни и финансови въпроси, грижи за децата и възрастните. Възползвайте се максимално, сега положените усилия ще дават светкавичен и траен резултат.

Знакът Овен вече присъства осезаемо на небето, там се намира и Слънцето и Венера. Този факт ни прави по-импулсивни и нетърпеливи, раздразнителни, но и оптимистични.

Както винаги, нещата никога не са само черни или бели, винаги има баланс.

Като споменахме „баланс“ – точно това е вярната кодова дума за днес и утре, защото има тенденция за нарастване на конфликтността. Словото става нараняващо, критикуващо и отблъскващо, но и убедително.

Трябва да се внимава при общуването, особено с по-изнервени, сприхави или стари хора.

На небето се срещат Меркурий с Марс, а това е една дразнеща комбинация, която носи раздразнение и бързо избухване на конфликтите. Да се внимава и при шофиране и пресичане, този аспект носи и травми на пътя.

Обърнете внимание, че след 17 ч. Луната вече е без курс и времето не е ефективно. Вече нищо важно не трябва да се върши след този час.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.00 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв