23 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е последен ден от този лунен месец. Това е 29-ти лунен ден, който понякога преминава доста напрегнато и мъчително, особено ако не сме взели правилни решения и имаме вътрешни противоречия.

Завършваме важен цикъл от своя живот и се подготвяме за започване на нов период, който ще бъде отбелязан от настъпващото утре новолуние в Овен.

Рано сутринта в 7.16 ч. Марс и Плутон имат точен съвпад в 25° на Козирог. Този аспект ще влияе до 30 март. Този аспект има и добри и напрегнати страни. Хубавите му въздействия са, че носи енергия, сила, решителност и довежда до бързи резултати. Но, може да се почувстваме потиснати и манипулирани, ограничени и затормозени. Защото Марс е силата, Плутон е властта. Това е насилствена комбинация, може да се проявят прекомерни принуждения и неправилно манипулиране с власт. Ще се натрупва голямо вътрешно напрежение и съпротива. Непременно се занимавайте с някакви физически дейности и упражнения, които да снемат напрежението.

Само не се поддавайте на негативните настроения, защото точно преди новолуние, всичко ще изглежда нереалистично страшно, плашещо и безнадеждно. Прочиствайте си главата от безбройните негативни тълкувания на настоящата обстановка. Съзнателно се въздържам от коментар по обстановката на небето, която не е от най-леките. Нека тази ситуация ни направи по-гъвкави и адаптивни, а не осъждащи и уплашени.

Непременно обърнете внимание на почистването, подреждането и изхвърлянето на ненужни вещи. Преди новолуние е задължително това да се направи, за да се обновят енергиите.

След 17 ч. Луната е без курс до края на деня – това е отлично време за прекъсване на връзки, партньорства и паразитни отношения, без да има тежки последствия.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.52 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел