23 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни една активна седмица. Тази активност и ентусиазъм за действие ще нарастват до края на седмицата, когато Марс и Юпитер ще са в съвпад в 3-тия градус на Овен.

Още от понеделник се задвижват онези стари проекти, които дълго са били задържани и отлагани. Енергията ще бъде много силна и мотивираща, защото днес Марс и Плутон са в хармоничен аспект. Този аспект дава сила на волята, желание за действия и реформи. И понеже сега е ретрограден Меркурий, то тези усилия ще са насочени към вече задействани в близкото минало казуси. Сега е времето да се променят и поправят, да се внесат качествени промени към по-добро, които са били пропуснати. Това е едно от положителните проявления на ретроградния Меркурий.

В 14.05 ч. Слънцето е в хармоничен аспект с Юпитер, който ще допринесе за засилване на жизнените сили и виталността. В този ден късметът ще бъде с нас, много ситуации ще се разрешат положително, лесно ще се намира компромис.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.