23 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Препоръката за днес е повече да си почивате, да си направите анализ, самооценка, да се занимавате с леки и приятни дейности.

Неделя е специфичен ден с това, че Сатурн е стационарен, от днес той тръгва в ретроградна посока до 11 октомври. Преди да се „обърне това може да даде умора, негативни мисли, задръжки, откази и много бавно придвижване на текущите дела.

Още едно важно предупреждение, в 6 часа сутринта Меркурий и Нептун са в напрегнат аспект. Този аспект ще се повтори и на 5 юни, защото вече ще е започнал ретроградният ход на Меркурий и той ще се върне отново на същите градуси като сега.

Не си назначавайте срещи, разговори, договори и обсъждане на сериозни бизнес въпроси от днес до 26-ти май включително. Не избързвайте с решения, не споделяйте своите намерения. Проверявайте писма, съобщения и смс-и, защото може да се допусне голяма грешка.

Припомням, че ни очаква и ретрограден Меркурий от 30 май до 23 юни – в този период не правете огледи, не давайте капаро, не сключвайте сделки, защото няма да са трайни и удовлетворителни.

Напомняне: На 23 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 май . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 май и ще излезете от поста на 25 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв