23 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Енергиите на новолунието ще може да усетим в пълна сила днес. Който снощи не е успял да напише своите желания може да направи това и днес до края на деня.

В сила са все още аспектите от предходните дни, които ни предоставят.

Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни помогне да отсеем по-важните теми, върху които да се фокусираме. Този аспект дава и по-голяма концентрация, воля и последователност. По-лесно  ще си налагаме самодисциплина, по-добре ще се разбираме с началници и възрастни роднини.

Меркурий и Нептун са в конфликтен аспект, който все пак ще се опитва постоянно да ни замъгли мислите и преценките. Може в тези дни да постъпва и некоректна информация

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв