23 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 11 ч. е подходящо време да се захванете с това, което изисква повече сила и смелост.

Денят е с благоприятни аспекти, но трябва да си отбележите, че в интервала от 11 до 15 ч. са неудачни часове, тогава Луната е без курс. Не вършете по възможност важни неща тогава, защото няма да се окажат успешни, може да направите големи грешки. Ако точно тогава получите предложение или оферта изобщо не обръщайте внимание. Ще се окаже нещо заблуждаващо и некачествено.

След 15 ч., когато Луната вече премине в Телец настават много ползотворни часове.

Сформира се хармоничен аспект между Слънцето и Луната, който повишава настроението и ни помага по-добре да изявим силните си качества.

Луната в Телец в съчетание със Слънцето в Рак ще ни индуцират да се ангажираме повече с най-важните теми към момента. Това ще бъдат   децата, семейството, родителите, имотите, наследствата. Всичко на тази тема ще  поглъща максимално количество от времето. Но добрата новина е, че сега е изключително благоприятно време да се заемете с тези въпроси.

Рано преди изгрев Слънце Венера, планетата на любовта, хармонията и финансите преминава в Близнаци до 18 юли. Това е отлична новина за тези, които искат да разнообразят своя живот с повече контакти и изяви.

Прочетете повече за Венера в Близнаци ТУК

Който иска може да направи днес или утре ритуалът по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира темата за любовта и парите в живата си. Прочетете повече за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС11.03 ч. – 14.59 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.