23 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме с първата добра новина за деня, от полунощ Меркурий вече тръгва в директна посока. Вече няма забрани за нови начинания, няма да има проблеми по транспорт, техника, обмяна на информация и оформяне на документи. За новите начинания, като откриване на фирма, започване на голям проект, започване на нова работа или напускане на старата, все пак трябва да следите текущите аспекти или да се консултирате, защото освен Меркурий има и други фактори, които е добре да се избегнат, за да бъде начинанието благоприятно.

  • Отсега си отбележете, че и началото на юли ще бъде с конфликтни аспекти от 1 до 10-ти, като най-напрегнати ще бъдат 1, 3, 4, 6, 7 , 8 юли
  • Едва след 11 юли ще е благоприятно време за стартиране на нови начинания.

Втората добра новина за деня е, че днес има точен хармоничен аспект между Слънцето и планетата благодетел Юпитер. Този аспект събужда амбициите за подобряване на живота, за раздвижване и обновяване в кариерата или образованието. Най-сетне поддръжката или спонсорството, на което сте се надявали ще даде резултат в следващите дни. Настроението се подобрява, здравето – укрепва. Този аспект ще е в сила до 29 юни.

Луната вече е в Стрелец и до 16 ч. нейните аспекти са благоприятни, това означава, че и нашите дела ще вървят гладко. Вече по-внимателни бъдете след 16 ч. до 19.30 ч.

Трябва да внимавате с любовните въпроси днес и утре, защото може да попаднете във водовъртеж от ревност, манипулации и опит за пълно обсебване. С финансите и бизнес-партньорствата – също. Венера и Плутон са в напрегнат аспект, който ще е точен утре.
Утре вечерта ще настъпи пълнолуние в Козирог, всичко се „нажежава“, ускорява и става видимо.

Затова внимавайте какво мислите, правите и казвате.

За утре също не правете големи планове, защото почти цял ден Луната е без курс от 5 до 16 ч., едва след 16 ч. времето ще е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел