23 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната навлиза в Близнаци след 8.12 ч. сутринта, Слънцето вече е в жизнерадостния знак Лъв. Днес и утре ни очакват два много приятни и позитивни дни, в които може да се съчетае полезното с приятното.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който успява да повдигне настроението и да премахне напрежението от предходните дни.

Денят е отличен за пътуване, за посещаване на интересни и зареждащи нови местности, за общуване с приятели и обмяна на важна информация.

За тези, които се обучават, добра новина! Ще усвоявате материала с лекота, наученото ще допринесе за вашето духовно и интелектуално израстване. Не се колебайте да вложите всичките си сили сега, да научите и напишете каквото трябва, защото след време това ще ви се върне преумножено.

Днес в 20.53 ч. Меркурий и Юпитер са в хармоничен аспект, който ще големи успехи в обучението, както и във воденето на важна кореспонденция, в това число и с чужбина.

За разговори, преговори и уточняване на условия и договори – времето е отлично.

Утре ни очаква също такъв приятен и продуктивен ден, направете си планове.

Напомняне: На  24 юли  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 25 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 25 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 25 юли и ще излезете от поста на 26 юли 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.