23 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е успешен и активен, не го пропускайте да заложите началото на нещо, което желаете да се развива успешно в бъдещето. Ако искате повече контакти, ако имате нужда от раздвижване на обстоятелствата, положете днес усилия и ще видите колко бързо ще получите резултат. Луната все още е в Козирог, ще има прилив на амбиция и решителност да се справи максимално добре със своите задължения и ангажименти,

От вчера вече Слънцето свети ярко от енергийното поле на зодия Лъв до 23 август. Там то иска да се прояви, да бъде още по-ярко, да покаже на света своите дарби и таланти, да се радва на живота и да съзидава. До 29 август и планетата на действието Марс ще бъде в Лъв и това още повече ще подпомогне изявата и амбицията.

Днес ще усетим точно тази енергия и жизнена вълна присъща на огнения и жизнерадостен знак Лъв. Намираме се преди пълнолуние във Водолей, което ще настъпи утре рано сутринта в 5.38 ч. Започва да действа приливната вълна на пълнолунието, което ще ускори проявлението на събитията, ще ускори процесите и взимането на решения.

Денят е много подходящ да рекламирате своите дейности, да се справите успешно с конкуренцията или да се сработите с нея добронамерено, да изявите способностите си и да положите усилия за бъдещата си професионална изява.

Много добър ден е за проява на финансова активност, обърнете внимание на поясненията малко по-долу в текста. Това е силен енергиен ден, защото тази практика ще се преумножи и усили от магическата въздействена сила пълнолунието.

Все пак не забравяйте, че пълнолунието се проявява и като конфликтна, напрегната енергия. Проблемните и конфликтни ситуации се обострят. Който се намира в такъв период в живота си да бъде подготвен за ескалиране на проблемите от 23 до 26 юли включително.

Ето и датите, когато може да насочите потока на парите в живота си и да привлечете още повече пари и благоденствие в живота си.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ, ЗА ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 23, 25 и 27 юли.

Ако днес дадете пари за обучение, развитие, за здраве, за почивка (без излишен лукс), ако дарите пари на някой човек или организация, ако дадете на някого пари, за да се развива, лекува или обучава, то тогава да знаете, че сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като проявление в съвременния ни живот.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.35 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв