23 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.44 ч. Луната вече навлиза в Близнаци. Лек, въздушен, комуникативен и много динамичен знак, който ще оживи контактите и необходимостта постоянно да се обменя информация.

Марс и Юпитер са в точен напрегнат аспект в 9.53 ч., който може да предизвика усложнение в сделки и бизнес партньорства. Трябва да се внимава да не се излиза от релсите на разума и реалните способности и възможности. Сега не е време да се парадира, потушавайте тщеславието и надменното поведение. Избягвайте такива партньори.

Може да се появи остро неудовлетворение от личните умения, знания и постижения, и това да се окаже достатъчно силна отправна точка за промяна.

Добрата новина за деня е, че Венера и Нептун са в хармоничен аспект, това ще създаде приятни, романтични връзки и обстоятелства. Това взаимодействие между планетите ще увеличи търпимостта, състраданието и ще позволи да се задълбочат приятелските отношения, в които има достатъчно добър потенциал. Творческите личности добре ще могат да изявят своите способности и идеи.

Този благоприятен аспект на Венера ще ни даде малко комфорт, красота и хармония, за да се справим с друг сериозен аспект, който очакваме утре в неделя – Слънцето и Сатурн ще са в съвпад в 5° на Водолей. Неговото дисциплиниращо, обучаващо и ограничаващо влияние разбира се усеща от началото на седмицата, но днес и утре все с нещо ще трябва да се съобразим, приемем или примирим. Сатурн обича да ни обучава по този начин.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 9.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв