23 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напрегнатите аспекти от изминалата седмица постепенно затихват и изчерпват своята сила. Тази седмица ще се окаже много по-хармонична и приятна в сравнение с изминалите две седмици назад.

Днес все още Луната е в Рак, това е чудесна позиция да заздравите и поправите, ако се налага, взаимоотношенията у дома. Обърнете внимание най-вече на по-възрастните и на децата. Не се изискват на практика никакви огромни усилия, важното е да се поставите за момент на тяхно място и да разберете за момента те как виждат ситуацията и от какво се нуждаят.

Луната и Нептун са в хармоничен аспект цял ден, това ще засили интуицията и емпатията, много по-лесно ще разбирате желанията и подбудите на околните.

Добър ден е и за делови дейности и нови начинания, за оформяне на документи и сделки, застраховки, за различни финансови операции.

Сега всичко, което е задържано от края на януари заради ретроградния Меркурий сега вече може да бъде активирано. В събота на 27 февруари очакваме пълнолуние в 9-тия градус на Дева, до тогава е добре да сте стартирали своите проекти, за да могат да се развиват успешно и устойчиво в бъдещето.

Единствено само обърнете внимание, кога са дните и часовете на ниска ефективност, т.е. на Луна без курс. За тази седмица не трябва да вършите нищо важно на 24 февруари от рано сутринта до 14.24 ч., както и на 26 февруари от след 13.32 ч. до 19.08 ч. Винаги можете да направите тази справка ТУК – това е Лунният календар за месеца.

Напомняне: На 23 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 февруари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 февруари и ще излезете от поста на 25 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв