23 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 17 ч.   отделете максимално време да почистите и подредите както околното пространство, така и мислите в главата си. Освободете се безжалостно от всичко излишно. Преди новолуние е много важно да се проведе подобна профилактика.

Тази вечер в 17.33 ч. настъпва новолуние в 5° Риби.  След този час ще се пишат желанията по новолуние. Тогава може да си направите планове за бъдещето. Желанията може да се пишат до вечерта на 24 февруари.

Това новолуние в Риби ще предостави възможността да се рестартират стари проекти, да се възкресят идеи, които сте имали в миналото. То ще подпомогне особено силно всички творчески личности и професии.

Някои неща, които са били забулени в мистика и неяснота до момента, след това новолуние ще бъдат разгадани. Новолунието в Риби ще ни потопи в мистика, ще размие реалните граници, така ще успеем да се гмурнем надълбоко в подсъзнанието и ще стигнем до много ценни информационни и енергийни полета.

Бъдете много осъзнати, защото в това размиване на границите в дните около новолунието, може да бъдете подведени, преценките ще трябва да се подлагат под съмнение. Запазете информацията, която ви се предоставя, вземете решения едва след 11-12 март.

Вечерта в 18.59 ч. Венера е в напрегнат аспект с Юпитер – да се внимава с прекаления оптимизъм, може да попаднете в плен на нереалистични идеи и предложения. Много внимателно да се подхожда към всичко, което е свързано с пари и инвестиции. Не забравяйте, че днес е ден без богатство и точно в такъв ден постоянно ще бъдете изкушавани да разпилявате своите ресурси, в това число не само материални, но и емоционални.

Повече за новолуние в Риби може да прочетете ТУК

Напътствия за практиката за писане на желание по новолуние може да прочетете ТУК

ЛУННА ДИЕТА! – От сутринта след 6 часа в рамките на целия ден е хубаво да се проведе лунната диета, която действа силно пречистващо на организма по време на новолунието.

ВНИМАНИЕ, ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО! Не харчете големи суми пари!

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел