23 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, продуктивен ден, с хубави аспекти. Наблюдавайте събитията днес, отделете си време за размисъл и концентрация. Анализирайте събитията от последните няколко дни. Те ще са силно показателни за това, което ви очаква през следващите три месеца.

Ще можете да отсеете важното от маловажното, непременно проверете още веднъж дали са постижими, дали са реалистични желанията ви и целите, които искате да постигнете.

Ще получите подобни знаци в следобедните часове от 13 до 17 ч., следете за знаци. Обръщайте внимание на всяка нова информация и на интересно предложение. Днес те ще ни спохождат често.

Срещата на двете социални планети Юпитер и Сатурн във въздушния знак Водолей ще донесе на всеки възможност за нов етап от личното му развитие. Това осъзнаване няма да стане за ден-два. Ще отнеме доста време, докато свикнем, че вече не живеем в предопределени обстоятелства. От тук нататък, светът ще се мени бързо и неочаквано и към това ще трябва ние да се адаптираме. Понякога дори ще трябва да се променяме кардинално, за да можем да се впишем в новото време.

Не пропускайте днес и следващите дни до края на седмицата, за да си подредите приоритетите. Преценете какво можете да оптимизирате.

За утре си правете срещи и планове за след 13 ч., защото до тогава Луната ще бъде без курс и няма да има добри резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел