23 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На 23 и 24 декември все още продължаваме да сме под въздействието на Зимното слънцестоене. Това са чудесни енергийни дни за ритуали, духовни практики, за формулиране на желания и мечти. Добре е да правите планове, събирате информация и да се предприемат дори символически действия.

Днес и утре Луната е в Рак, непременно обърнете внимание на дома, родители, роднини и деца. До 12.30 ч. може да се появи чувство на умора или нерешителност. Внимателно общувайте с по-възрастните от вас.

След 13 ч. вече ще се радваме на хармонични аспекти. Възвръщат се настроението и тонуса, общуването ще бъде задушевно, заздравяват се връзките с приятели и близки.

Пълнолунието, което премина вчера ще ни е помогнало да осъзнаем реалните ситуации в живота си.

Днес ясно ще се откроят истинските лица на хората и намеренията им. Настройте се на наблюдение и анализ и улавяйте всяка информация. Все още ще сме под въздействието на щастливото съединение на Меркурий с Юпитер, което беше вечерта в петък. За много хора може да се появи отличен шанс, уловете го!

Този съвпад ще продължава да ни свързва с подходящите образовани и щедри хора, ще привличаме щастливи нови възможности. Непременно си подновете връзките и приятелствата в чужбина. Помислете как може да повишите своето образование, знания и ценз.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!