23 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Луната все още е в Рак, аспектите за деня са хубави. Денят е успешен и ползотворен.

Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, чудесно време за анализ, за обработка на информация, за научна и писмена работа, както и за оформяне на документи.

Този аспект подпомага и решаването на важни финансови въпроси, за преговори и оформяне на договори.

Важни ще са събитията и постъпилите предложения в обедните часове от 12.30 ч. до 15 ч. Не пренебрегвайте знаците на съдбата, те ще са особено показателни за събитията, които ще постъпят в следващите 2 седмици.

От 15 до 20 ч събитията ще се развиват много бързо, ще идват верни прозрения, както и точните идеи. Не пренебрегвайте нестандартните и прогресивни решения, те ще бъдат най-полезни и печеливши.

Рано сутринта в 6.17 ч. Слънцето преминава в Дева до 23 септември. Честито на всички представители на тази зодия. Настава вашето време за обновления, изява и реализация. Особено силно се активира този процес след настъпването на рождения ви ден.

В дните на Девата човек е склонен да се обучава, да бъде трудолюбив и организиран. Да проявява повече практичност и скромност. Това е подходящо време за натрупване на нови знания и умения.

Напомняне: На  23 август  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 24 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 август и ще излезете от поста на 25 август 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.