23 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хубавата енергетика на пълнолунието във Водолей, което беше вчера. Днес все още сме под неговото силно въздействие, затова проявете активност, бъдете инициативни и бързо приемайте новите възможности и предложения.

Добрата новина е, че Венера е в хармоничен аспект със Сатурн и ще ни даде възможност да направим по-стабилни и трайни своите връзки и партньорства. Тези, които са надеждни, ще станат още по-стабилни.

Във вечерните часове от 18 до 21 ч. внимавайте, защото нараства напрежението и бързо ще избухват конфликти, особено на битова и семейна тема.

За утре правете планове само до 12 ч. на обяд, защото след това времето няма да е ефективно!

ОТ ДНЕС СЛЪНЦЕТО Е В ДЕВА

В 00.36 ч. Слънцето преминава от Лъв в Дева до 22 септември. Веднага ще се усети смяната на енергетиката. Това е земен, скромен, трудолюбив и рационален знак. Сега повече ще сме настроени на тема обучение, здраве, работа, справяне със задължения, примирено изпълняване на своя дълг. Все по-малко ще мислим за почивки и веселие, повече ще сме увлечени от реалностите на живота и необходимостта бързо да се справим с тях. В шеговита закачка за зодиакалните знаци се казва, че Девата идва след Лъва, за да почисти и подреди след неговите безкрайни веселия и партита. В известен смисъл всеки ще открие нещо вярно в тази хумористична приказка.

Не забравяйте, че днес е и ден с финансова активност, направете своите плащания, за да си активизирате финансовия поток.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ

ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 23, 26 август.

Ако в тези дни дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел