23 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 13.17 ч. Луната отново е без курс, много да се внимава в този интервал, защото разсеяността е голяма. Не провеждайте важни разговори и не предприемайте нови неща.

След 13.17 ч. Луната вече навлиза в Скорпион. Веднага ще се усети смяна в енергетиката, ще се активизират събитията, а на повърхността ще излязат задължения, необходимости, кризисни ситуации.

От днес вече отчетливо ще се усеща напрегнатия аспект на Сатурн и Марс, който ще е точен в понеделник.

Може да се обострят отношенията в семейството, особено с по-старото поколение. В следващите три дни не е добра идея да се водят спорове с началници и институции.

Добрата новина е, че днес следобед Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и ще предоставят благоприятна енергия, чрез която ще се справим с напрегнатите житейски ситуации.

Вечерта не влизайте в конфликти, днес и утре да се внимава много при шофиране, боравене с машини и инструменти, защото има опасност от травми.

Днес е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО. Похарчените пари в такъв ден трудно се възстановяват. Повече за тези специфични дни може да прочетете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.20 ч. – 13.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел