23 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта след 9.18 ч. Луната вече навлиза във Водолей и започва ефективната част на деня.

От днес вече отчетливо ще се усеща дискомфорта от приближаващото новолуние и слънчево затъмнение в Телец, което ще бъде на 30 април.

Добрата новина е, че имаме задаващ се хармоничен аспект, който отсега започва да се сформира. На 1 май Венера и Юпитер ще се срещнат в 28-мия градус на Риби. Този факт ще държи на добри нива отношенията ни, както и доходите.

Слънцето и Луната са в напрегнат аспект от сутринта до 16 ч., той ще допринесе за по-неустойчиво настроение, умора и раздразнение. Възможно е да се появи дискомфорт и по здраве. Но това състояние бързо може да бъде овладяно ако не се задържате много на едно място. Общуване с приятели, познати и роднини днес и утре може да допринесе за повдигане на тонуса. За останалите, които не желаят да общуват толкова интензивно по празничните дни, всичко свързано със света на електрониката и интернет, ще им носи истинска радост.

В общуването днес и утре може да има известни усложнения, трудни разговори, недомлъвки, обиди, сърдене и премълчаване на истината.

Ако усетите, че разговора не върви в правилната посока, спрете навреме, без да се дразните и ядосвате, не правете генерални изводи.

ЛУНА БЕЗ КУРС06.54 ч. – 09.18 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.