23 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наситен и емоционален ден ни очаква. Луната е в Дева и много задачи ще са се събрали за този ден. Отговорности и задължения, които трудно ще може да отложите, ще заемат целия ден.

Днес Венера и Уран са в точен съвпад в 11-тия градус на Телец. В личните отношения може да настъпят неочаквани обрати и разочарования. Безотговорност и празни обещания може бързо да ви извадят от равновесие. Може да възникнат и бързи, неочаквани връзки, но създадени на този аспект, те трудно ще се развият и няма да са достатъчно трайни. Същите предупреждения важат и за бизнес партньорствата, точно днес недейте да подписвате договори и не се договаряйте за инвестиции.

В следващите дни също ни очакват напрегнати аспекти, в събота и неделя отново ще има проблеми в общуването и изразяването на мнения и чувства. Напомням, че наближава и напрегнато пълнолуние в Скорпион на 27 април, което допълнително ще нагнетява обстановката и трудно ще се намират компромисни решения.

Днес Марс преминава в зодия Рак и там ще се задържи до 11 юни. В този период голяма част от усилията ще отидат по дома и семейството. В този период мъжете се завръщат у дома, задържат се там по-често и проявяват лична инициатива да подсигурят семейството и близките, заемат се с ремонти и други благородни дейности. Има и друга съставляваща този транзит, т.к. Марс е и агресия и гняв, много от конфликтите в този период ще избухват на битова и семейна тематика, затова бъдете по-търпеливи и дипломатични, за да ги избегнете до 11 юни.

Напомняне: На 23 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 април , повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 април и ще излезете от поста на 25 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел