23 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.27 ч. настъпва новолуние в 4 Телец. Това новолуние е в съвпад с Уран – то ще ни донесе много неочаквани изненади, промени, но и много нови шансове за промяна.

Главното послание на това новолуние е да се научим да приемаме промените, които на пръв поглед ще са доста неочаквани, стресиращи и провокационни. Едва след време ще може да се види по-голямата картина и да се осъзнае по-висшият смисъл от това, което сега се случва.

Добрата новина е, че от това новолуние ще се зародят нови, нестандартни и оригинални идеи, ще се появят нови, неподозирани до момента възможности.

Повече за новолуние в Телец прочетете ТУК

Днес се пишат желания и се правят планове, повече напътствия за тази практика прочетете ТУК

Внимание, днес е ден БЕЗ БОГАТСТВО недейте да планирате  големи плащания и харчове, защото енергията на този ден е специфична и дълго време няма да може да си компенсирате пропуснатото.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв