22 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още Луната е в Рак и сме под силното въздействие на преминалото новолуние и слънчево затъмнение, които бяха вчера.

До обяд ще има напрежение, суетливост, трудна концентрация. Не избързвайте с преценки и решения на проблеми, които са се активизирали през изминалите дни. Добре е да обмислите поне до петък, за да може да се успокоят енергиите от затъмнението и да може поне малко по-обективно да видите ситуацията.

По-ефективната част на деня настъпва след 12 ч. До края на деня се прислушвайте към интуицията си, не правете нищо, което буди у вас съмнение или напрежение, това е сигнал, че не вашият път.

Постарайте се днес да не харчите големи суми пари, не сключвайте договори, не водете преговори, не предприемайте големи и важни банкови операции, защото е ден без БОГАТСТВО! Също такъв ден ще бъде и 24 юни.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!