22 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 17 ч. Луната ще е без курс. Много от планираното и замисленото за днес, може и да не се състои. Не разчитайте на предварителните уговорки.

Не предприемайте нови неща в тези часове, защото няма да имат силата да се реализират в бъдещето.

Не забравяйте за нехармоничния аспект между Марс и Плутон, който беше вчера. Той все още ще е в сила и ще носи противоречие, противопоставяне и непримиримост. Този аспект символизира и освобождение, след стълкновение. Благодарение на него, може най-сетне да успеете да се разделите с ненужните вещи, да реконструирате пространството около вас.

След 17 ч. Луната вече навлиза в Риби и до края на деня ни очаква приятни и хармонични въздействия. Интуицията се засилва, спонтанно ще се появят отговорите на въпросите, които са ви вълнували.

Продължават и днес благоприятните енергийни потоци свързани с настъпването на Лятното слънцестоене.

До края на деня е благоприятно време за духовни и енергийни практики, за лечебни и здравословни процедури. Зареждайте тялото си със сили и позитивни мисли. Можете да си набележите планове за следващите три месеца. Полагайте в мислите си семената на бъдещи успехи. Обърнете внимание на храната, нека да бъде максимално „жива“ и полезна, избягвайте консервираните продукти и продължителната термична обработка.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 17.03 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!