22 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с много динамика, защото влиянието на Меркурий и Слънцето все още е  активна. Много теми и събития  ще се активизират и рестартират. В това число и стари преговори и разговори.

Днес за последен ден Слънцето се намира в зодия Рак- символ на рода, семейството и родината. Затова ще се усетят с пълна сила всички тези теми в живота ви и ще изискват бързо разрешаване.

Взаимоотношенията с близките  ще са водеща тема. Ще се наложи да се преодолеят ограничения и различия във вижданията.

Обърнете внимание, че на обяд има кратък промеждутък на Луна без курс 11.35 ч. – 13.03 ч., който трябва да се избягва за важни неща.

След 13 ч. започва по-интензивната част на деня, Луната вече е в Овен и действията ни стават по-уверени и енергични.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.35 ч. – 13.03 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!