22 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7 часа сутринта Луната навлиза в Козирог. По-спокойната и хармонична част от деня ще е до обяд събитията ще се развиват бързо, решенията ще са спонтанни и оригинални.

Слънцето и Уран са в напрегнат аспект, който ще бъде точен утре. Още от днес ще забележите нарастване на напрежението, суетене и необоснована хаотичност както в събитията, така и в мислите. Много е важно да се фокусирате върху най-важното и да си спазвате програмата, за да може да уловите силната енергия на Уран и да си свършите замисленото.

Днес и утре не провеждайте преговори и важни разговори, защото трудно ще върви общуването, няма да е гладко изравняването на гледните точки, а договореното може и да не се реализира.

Днес и утре може да има проблем с електричество и интернет.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.01 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв