22 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Кратка е деловата част на деня, затова се постарайте да си свършите важните неща от рано сутринта до 12 ч. Луната все още е в Лъв и е в хубави аспекти до обяд. Този ден ще е особено активен и натоварен с различни срещи, обаждания и постъпване на информация. Меркурий се приближава отново до лъчите на Слънцето и утре сутрин ще бъде в точен съвпад с него. Това ще даде възможност да се появи важна информация, която дълго време е била очаквана и търсена. Този принцип важи дори и за отдавна изгубени вещи, които сега ще се появят.

Някои ще усетят този аспект и като негативно засилване влиянието на ретроградния Меркурий, като проблем с интернет, телевизия, мобилни връзки, транспорт и други. Тези дискомфортни прояви започнаха дори и по-рано още от 21-ви.

Най-бързо и динамично ще се развиват събитията сутринта от 7 до 10 ч., тогава и настроението ще е приповдигнато и тонуса ще е отличен.

След 12 ч. вече нараства нервното напрежение, дори незначителни дразнения, може да предизвикат бурен гняв и скандали.

Наближавайки към 13 ч. все повече ще се появяват трудности и забавяния, които ще ограничават действията.

От 14.08 ч. нататък вече е неефективно време, до края на деня Луната е без курс. Постарайте се да не вършите нищо важно в този период, защото няма да може да се развие добре и няма да получите добри резултати.

За утре се подгответе да посрещате астрономическата есен и есенното равноденствие, то настъпва рано, рано призори в 4.05 ч., три часа преди изгрева на Слънцето.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС14.08 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.