22 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е един от четирите най-важните дни в годината, когато се сменят сезоните. В 22.22 ч. настъпва есенното равноденствие, изпращаме лятото и посрещаме астрономическата есен! Сега по продължителност денят е равен на нощта.

В този ден е важно да осъзнаете смяната на енергиите и да направите своите планове за следващите три месеца напред. Затова в такъв ден се правят молитви, медитации или други духовни практики, които да активират енергиите напред във времето.

Не забравяме, че все още сме под влияние на пълнолунието, което беше вчера. Това означава, че ни очаква активен и ползотворен ден.

Единствено трябва да се внимава в партньорствата, приятелствата и любовта. емоционален и личен план. Венера е в напрегнат аспект с Уран и са възможни неочаквани обрати и разочарования. В никакъв случай не започвайте нови отношения днес и утре.

За утре – на 23 септември си правете планове едва за късен следобед, след 15.39 ч., защото до тогава времето е крайно неефективно, Луната е без курс от сутринта.

В този момент Слънцето вече навлиза във Везни до 23 октомври. Това е знак, който се намира в средата на зодиака и неговото предназначение е да обединява хората. Да събира и съгласува техните виждания и гледни точки. През следващия месец ще отделяме повече време на своите партньори и приятели. Нашите събития и занимания ще протичат по-открито, все по-често ще се обръщаме за съдействие, помощ и мнение от околните. Ще имаме желание да отделяме повече време за светски и културен живот.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел