22 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честито настъпване на есента! Нека тя да е богата на радост и успехи. Нека златната есен да донесе изобилие, благоденствие и хармония.

В 16.32 ч. настъпва есенното равноденствие.

Идва  астрономическата есен, днес изпращаме лятото, като му благодарим за светлината, топлината и благата, които то ни е дарило. Денят и нощта се изравняват по продължителност в този момент – стават точно по 12 ч. От този ден нататък денят започва да намалява.

Слънцето  днес навлиза във Везни до 23 ноември.Честито на всички представители на този зодия, настава вашето време за изява и реализация, особено след като настъпи рождения ви ден.

Много е важно как ще проведете този ден, защото от заложеното в него като мисли, действия, ритуали, зависи как ще се развият следващите три месеца.

Луната вече е в Стрелец, настроението ще е много по-бодро от изминалите предходни дни.

Следете за важни знаци и поличби в часовете от 13.30 ч. до 14 ч. Обръщайте внимание на всяка една информация, включително и на случайно дочута реплика, те може да ви насочат в правилна посока, да ви дадат идея за бъдещето.

Не забравяйте за сложните аспекти на Меркурий, които правят общуването, воденето на преговори и подписването на документи трудно и проблематично.

Трудно ще се постига консенсус, нараства чувството на неудовлетвореност. Да се избягва осъждането и ироничните коментари.

Утре очакваме Меркурий да е в напрегнат аспект със Сатурн, затова не си насрочвайте важни срещи, защото трудно ще се постигат резултати.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел