22 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В общуването днес може да се получат усложнения. Сатурн и Меркурий са в конфликтен аспект в 19.19 ч. и ще ни донесат изпитания на тема търпимост.

Не се шокирайте ако на повърхността излязат негативни качества- като нечестност, конфликтност, егоизъм или ограниченост.

Възможно е много бързо да се затормозите и изтощите при общуване или обучение, затова си пазете силите, не се претоварвайте.

Обърнете внимание на часовете от 11 до 14 ч., тогава събитията, мислите и чувствата ще ви насочат към най-важните проблеми в ежедневието ви. Каквото се открои в тези часове, това е първата тема, с която трябва да се захванете – срочно!

Днес за последен ден Слънцето е в Дева, знак свързан със служенето, трудолюбието, грижата, здравето.  В този ден ще се наложи, макар за кратко или чисто символично да се отработят всички тези качества. Особено е важно да не бягате от отговорностите си в този ден. Девата е този знак, който ни подготвя систематично и рационално за по-високи нива на съзнанието. Направете си анализ с какво сте се справили през изминалия месец и в какво сте израснали, какви нови качества сте придобили. Важен ден е тази неделя, бъдете напълно честни със себе си, дали сте успели да се преборите с някои свои негативни качества, дали сте преодолели някои трудности или сте се препънали в тях? Поставете си реалистични цели през следващите 4 седмици да се справите с това, което ви пречи за развитието. Ние също реално се движим и развиваме с ритъма на планетите, а смяната на сезоните са важни повратни точки, които е добре да се използват като трамплин за израстване.

Утре в 10.51 ч настъпва есенното равноденствие и Слънцето преминава от Дева във Везни, настъпва есента.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05.42 ч. – 07.51 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв