22 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес денят се дели на две половини. Първата половина от рано сутринта до 14.30 ч. е по-хубавата. Ако имате нещо запланувано постарайте се да го свършите в  този интервал.

След това от 14.30 до 18 ч. може да настъпи доста неясна, неопределена ситуация, в която да сте затруднени как точно да постъпите. Не избързвайте с избори и решения. Това са подходящи часове за релаксация. Внимавайте с алкохол и лекарства, не ги комбинирайте. Подбирайте си храната, не яжте на непроверени с времето места, може да попаднете на некачествена и застояла храна.

Най-много трябва да се внимава вечерта след 18 ч., защото настава време на дразнене и бързо възникване на конфликти. Особено внимателни бъдете в домашна обстановка с близките и семейството.

Вечерта след 21.18 ч. до полунощ вече Луната е без курс, много да се внимава при шофиране.

Не ходете на непознати места, не си насрочвайте късни срещи, защото може да крият неприятни изненади и рисковани ситуации. Преживяванията няма да са удовлетворяващи.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС21.18 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.