22 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напрегнат, но същевременно много енергиен ден ни очаква. При добър план и хубава организация на времето, може да се свърши огромно количество важна работа, която дълго сте отлагали и все не сте набирали сили или смелост.

Рано сутринта в 7.14 ч. две сериозни планети Марс и Плутон са в напрегнат аспект, който ще дава окраска на събитията не само до края на седмицата, но и до 29 октомври.

В зависимост вече от личната ви карта за някои този аспект може да бъде конфликтен, за други много стимулиращ и енергиен.

В обществено-политически план може да се очакват напрежения, словесни престрелки, решителни действия, конкурентни борби, както и социални протести. Избягвайте в тези дни места, където се струпват много хора. Реакциите на тълпата могат да се окажат агресивни и непредвидими. Не ходете там, където ви е слабо позната обстановката, не се забърквайте с хора, които имат съмнително минало или криминални прояви.

Да, малко неприятно и „страшно“ звучат всички тези предупреждения, но по-добре да се вземат предварително мерки.

При всички положения ще трябва да се съобразявате с тази особеност и да внимавате, особено на пътя и при работа с огън, огнестрелно оръжие, машини и инструменти. Непременно да се спазват всички инструкции за безопасност. Не влизайте в конфликти с агресивни хора. Не провокирайте напрегнати и без това казуси и ситуации, не манипулирайте и не пресирайте, защото няма да може да се предвиди развръзката.

Вечерта след 17 ч. могат да се вземат сериозни, смели решения, които да трасират напред живота ви.

ВАЖНО! ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23.36 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел