22 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напомням, че днес е отново е  ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО, както беше на 20 октомври, затова недейте да си търсите нова работа, да подписвате договори и да говорите с бизнес-партньори. Недейте да правите и големи покупки и инвестиции, защото трудно след това ще си възвърнете загубите.

Днес Венера и Плутон са в хармоничен аспект и ще помогне да се раздвижат взаимоотношенията, да се събудят страстите, ще се активизира и финансовия поток. Този аспект стимулира интензивността на чувствата, дава нов заряд на взаимоотношенията. Съдружници и бизнес-партньори ще могат да намеря общ език. Очаквайте и добри финансови постъпления за извършена работа до момента.

Венера сега се намира в Дева до 28 октомври и благодарение на това тя е в хармонични аспекти с намиращите се в Козирог в момента планети. Първо се срещна с  Юпитер, този аспект беше точен в понеделник, днес се активира хубав аспект с Плутон, а в събота на 24 октомври ще има хармоничен аспект със Сатурн.

Добрата новина е, че тази седмица ще си отдъхнем от безкрайните напрежения и предизвикателни аспекти. Ще започнат да се случват по-хубави неща, ще се привличат хармонични събития, подаръци, приятни сюрпризи, ще може да се занимаваме повече с любимите си дела. Ще има възможност за малко релаксация на психиката от преминалите стресови ситуации и напрежения. Както и с тези неща, които до момента сте отлагали поради текущи трудни обстоятелства.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв