22 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв, огнен, жизнерадостен знак, който силно подчертава необходимост от проява, засилва егото и личното достойнство.

На тази тема ще са и повечето събития днес, много уязвими ще се чувствате при проява на неуважение и пренебрежително отношение.

Денят ще е хармоничен до 16 ч., но през цялото време бъдете внимателни, защото бързо ще се появява обидчивост и раздразнителност.

Вечерта е особено напрегната и конфликтна, като случващото се, ще оказва влияние за много дълго време напред.

Особено силни и показателни ще са часовете от 18-21 ч., точно тогава внимавайте да не си изпуснете нервите и да направите или да кажете неща, за които после ще съжалявате и няма как да поправите.

За утре правете планове само до 12 ч., защото после времето няма да е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв