22 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Луната вече е в Скорпион и това вече сигурно сте го усетили още вчера вечерта, защото са се появили важни въпроси, които искат разрешаване. Днес е отличен ден за справяне с  кризисни битови и финансови въпроси.

Обърнете внимание, че и е ден за финансова активност.

Меркурий и Венера са в точен съвпад в 8-мия градус на Стрелец. Той ще ни помогне да възприемаме адекватно събитията и да имаме спокойно и внимателно отношение. Общуването ще бъде балансирано и хармонично. Добре ще изразявате своите мисли и намерения.

Денят ще е изпълнен с енергия, която ще ни даде възможност да направим важния преход от едно ниво на мисли и преживявания на друго, много по оптимистично и настроена към светлото и хармонично бъдеще.

Сутринта в 10.22 ч. Слънцето се премества в от Скорпион в Стрелец. Точно този факт ще ни донесе тази енергия, от която много се нуждаем.

Винаги при смяната на Слънцето в нов зодиакален знак се проявяват нови и знакови събития. Важно е да ги усетите и да се водите от тях.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.